L’any passat vam iniciar la nostra participació en el projecte Pont Alimentari, que té com a finalitat reduir el malbaratament alimentari, a partir d’una gestió solidaria dels excedents i sobrants que produïm en el nostre dia a dia.

Aquest projecte gestionat per la Fundació Banc de Recursos i la Fundació Prevenció de Residus i Consum, amb el suport de La Caixa, es desplega a partir d’un treball conjunt entre entitats donants i receptores.

Des de la Fundació els menús sobrants que generem diàriament, s’etiqueten i es congelen en carmanyoles i, un cop per setmana, un voluntari del Rebost els ve a buscar per ser lliurats a diferents famílies que son derivades pels serveis socials del districte.

Els bons resultats que s’estan visualitzant amb aquesta iniciativa ha fet que aquesta experiència esdevingui un projecte pilot a desplegar en el conjunt del districte de Sant Andreu i per fer-ho, necessitem el suport de més entitats donants.

Per això, el passat 4 de juliol va tenir lloc, a l’auditori de la Fundació, una jornada de sensibilització amb les diferents entitats del barri, on se’ls va explicar el projecte i se’ls va animar a engrescar-se a aquesta interessant iniciativa.

Més informació:

Taula Rodona: sinèrgies per reduir el malbaratament a les escoles (blog de Pont Alimentari)

Document del projecte (PDF)

 

 

 

 

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

Potser també t'agradarà