L’any passat vam iniciar la nostra participació en el projecte Pont Alimentari, que té com a finalitat reduir el malbaratament alimentari, a partir d’una gestió solidaria dels excedents i sobrants que produïm en el nostre dia a dia.

Aquest projecte gestionat per la Fundació Banc de Recursos i la Fundació Prevenció de Residus i Consum, amb el suport de La Caixa, es desplega a partir d’un treball conjunt entre entitats donants i receptores.

Des de la Fundació els menús sobrants que generem diàriament, s’etiqueten i es congelen en carmanyoles i, un cop per setmana, un voluntari del Rebost els ve a buscar per ser lliurats a diferents famílies que son derivades pels serveis socials del districte.

Els bons resultats que s’estan visualitzant amb aquesta iniciativa ha fet que aquesta experiència esdevingui un projecte pilot a desplegar en el conjunt del districte de Sant Andreu i per fer-ho, necessitem el suport de més entitats donants.

Per això, el passat 4 de juliol va tenir lloc, a l’auditori de la Fundació, una jornada de sensibilització amb les diferents entitats del barri, on se’ls va explicar el projecte i se’ls va animar a engrescar-se a aquesta interessant iniciativa.

Més informació:

Taula Rodona: sinèrgies per reduir el malbaratament a les escoles (blog de Pont Alimentari)

Document del projecte (PDF)

 

 

 

 

Potser també t'agradarà

CONSENTIMENT COOKIES

Utilitzem cookies pròpies per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot consultar la nostra Política de Cookies punxant aquí. ACEPTAR
Aviso de cookies