Ens plau presentar-vos la nostra Memòria 2020, una memòria diferent perquè abraça el període gener-agost, on la pandèmia ho va canviar tot. Per això, el document centra el seu fil conductor en les vivències que ens han fet arribar les persones de casa nostra. Ha estat una memòria elaborada entre tots i per a tothom. 

Casa Asil Memoria2020

Dins hi trobareu com ha estat el nostre camí des de principis de 2020 fins a començament del curs que som a punt d’acabar: des de la il·lusió d’aprovar uns nous estatuts, adaptats al nostre procés de canvi, passant per la perplexitat amb la mort sobtada del nostre president mossèn Pep Soler, fins a l’angoixa i la incertesa davant les conseqüències terribles de la pandèmia i el confinament.

Casa Asil Memoria2020També hi parlem del que hem après durant aquests vuit mesos, de la capacitat d’adaptació, del suport de la gent i de les mostres d’agraïment cap als que han restat al peu del canó.

Casa Asil Memoria2020Al llarg de la memòria, hi notareu reflectida la força i la voluntat de cadascun de nosaltres per recuperar la normalitat i aconseguir que l’escola segueixi essent un lloc viu, segur i d’acompanyament emocional i formatiu, i que la residència torni a ser una llar per les persones que hi viuen.

A la part final podreu llegir, escoltar o veure les vivències íntegres dels qui les han volgut compartir sota el títol “Paraules confinades”.

Aquí la teniu. Esperem que us agradi.

Memòria 2020- Fundació Casa Asil

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

Altres notícies