Ens ha deixat en Joaquim Serrà, el senyor Serrà. Va ser membre del Patronat durant molts anys i actualment era patró emèrit de la Fundació. Volem agrair-li i reconèixer la seva entrega, dedicació, perseverança i compromís per aconseguir que aquesta Casa es mantingués fidel als principis fundacionals i als seus valors.

El senyor Serrà era un home que coneixia molt bé la història de la Fundació i la seva vinculació amb el poble de Sant Andreu. Sempre va defensar, des de l’escolta i la reflexió, el seu pensament. Amb ell a la junta que presidia el nostre enyorat mossèn Josep Soler, es va anar configurant l’inici del procés de transformació de l’entitat.

Va ser un home molt estimat pels residents de l’Asil, amb qui mantenia un tracte afectuós i proper. I també amb els professionals de la casa als qui, de manera permanent, assessorava i acompanyava en les tasques del dia a dia.

Darrerament, tot i que ja es mantenia més allunyat de la Fundació, sabíem que hi era, que ens podia donar un cop de mà, una informació, un document, una explicació que ens servia, als actuals membres del Patronat, per anar entenent el camí fet al llarg de tants anys.

De pensament profundament cristià, recordem les anades anuals al monestir de Montserrat, acompanyant els residents i voluntaris que s’hi apuntaven. Allà, després de rebre la benedicció del pare prior, compartíem la pregària i els cants de l’escolania.

Ens unim en la tristesa de la seva família, en especial de la Dolors, la seva dona, i de la Dolors, la seva filla, que és mestra de la nostra escola.

Gràcies Joaquim per tots aquests anys. En pau descansis. Et trobarem a faltar.

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

Related Post