• Hora de l’acte 10:27-10:27
  • Hora d’inici de l’acte 10 de November de 2016

Havia oblidat què era sentir el vent als cabells. Amb els ulls brillants i un lleu somriure als llavis, li vénen a la ment un munt d’experiències i records que no triga a compartir amb nosaltres, els seus companys de viatge.

 

Sóc una nena de 17 anys que ha aconseguit treure somriures a molts avis només pel petit fet de portar-los amb bicicleta. Són molt agraïts i només per agafar-los de la ma i estar amb ells una estona, fas del seu dia algo millor, i tu només has invertit una de les moltes hores que tens al llarg del dia.

Així és com se senten els avis i àvies i els joves voluntaris de la Fundació Casa Asil que han format part de la prova pilot del projecte “En Bici Sense Edat”. I per aquest motiu, perquè segueixin sentint i compartint, volem comprar-los una bicicleta.

Ens agradaria que els passejos en bici siguin una activitat permanent a la Fundació i que a més, també se’n beneficiessin altres entitats i persones grans de Sant Andreu.

Per poder reunir els 5000€ que costa la bicicleta, hem engegat un repte de micromecenatge on tothom hi pot contribuir amb l’import que desitgi.

Ens ajudes a aconseguir-ho?