• Hora de l’acte 10:00-14:00
  • Hora d’inici de l’acte 10 de April de 2016
  • Event Location Plaça Miquel Casablancas i Joanico

Apunta-t’hi!

Camina amb la Fundació

Diumenge dia 10 d’abril et convidem a caminar amb nosaltres. A caminar amb els nois i noies del Col·legi Sagrada Família. A caminar amb els residents de la Casa Asil. A caminar amb els i les treballadores de la Fundació. A caminar amb els familiars dels residents i de les persones que acudeixen al Centre de Dia.  A
caminar amb els pares i mares del Col·legi
. A caminar amb els voluntaris de la Fundació. A caminar amb els ex-alumnes del Col·legi. A caminar amb les associacions i entitats que dia rere dia contribueixen a que la Fundació creixi. A caminar amb totes aquelles persones que donen sentit a la Fundació i que són part de la seva història i, el més important, que fan possible que la Fundació tingui futur!

Caminem per un motiu

El 150è aniversari coincideix amb un moment de transformació que s’ha iniciat amb el projecte «Com a Casa». Es tracta d’un projecte basat en l’atenció centrada en la persona com a garantia de dret individual. Volem adaptar-nos i organitzar-nos a partir dels interessos i necessitats de les persones grans, infants i joves d’acord amb el seu projecte de vida. Caminem perquè volem ser molts; volem tenir molts amics de la Fundació que ens ajudin a fer realitat el nostre projecte.
Per participar a la Caminada cal inscriure’s prèviament, pots fer-ho aquí, és gratuït.

Detalls

Dia:

10 d’abril

On ens trobarem?

A la Plaça Miquel Casablanca i Joanicó (al costat del Punt Verd). A partir de les 9:30h podreu recollir la motxilla amb la que us obsequiem. A les 10:30h comencem a caminar!

On acabarem?

A la Plaça Can Fabra, aproximadament a les 12h. A la plaça ens rebran amb una mica de música.

Distància:

5 quilòmetres

Itinerari (provisional):

Inscripcions

Cal inscriure’s prèviament. Ho podeu fer de les següents maneres:

  •  A la recepció del Col·legi Sagrafa Família (C/ Arquímedes, 60-68) 
  • A la recepció de l’Asil (Carrer Agustí i Milà, 72-82)
  • Omplint el següent formulari:

 

 Inscripcions tancades

Organitzen

Fundació Casa Asil. Residència , Centre de Dia , Col·legi Sagrada FamíliaAgrupació Muntanya

 

 

Entitats col·laboradores

Ampa SAFA Andreuenc Club Natació Sant Andreu L'eix Germandat de Trabucaires Geganters i Grallers de Sant Andreu Mc Donalds Mémora Sant Andreu Nord Tukantú UE.Sant Andreu Bar Versallesbarnatresc