El passat dimecres 27 de juliol, ens va visitar, a casa nostra, la regidora del Districte senyora Carmen Andrés. Va venir acompanyada del senyor Ivan Marcé, conseller tècnic i conseller de Gent Gran i també de la senyora Blanca Port, consellera portaveu del Districte de Sant Andreu.

La visita, tot i que de poca durada, va permetre traslladar a la regidora i al seu equip, els trets més rellevants de la Fundació Casa Asil. Tot allò que ens fa diferents i tot allò en què estem posant l’esforç, bàsicament en el procés de transformació que va encaminat a una millor atenció a les persones que tenen el seu lloc de vida a la Casa Asil.

Evidentment i com a valor, ens vam estendre en explicar el programa intergeneracional que de manera continuada, senzilla i dinàmica, estem desplegant des de fa ja molts anys juntament amb el col·legi (mestres i alumnes).

La Regidora ens va traslladar les seves ganes de saber de totes les entitats que composen el districte i de posar especial atenció en la reflexió del procés d’envelliment a la nostra ciutat. També en la prevenció al maltractament a les persones grans.

Després d’una breu mirada al pati, i amb la percepció d’estat parlant amb una persona molt sensible, ens vam emplaçar al dia 30 d’agost per, amb calma, posar-la al corrent de tots i cadascun dels programes que tenim en marxa, així com les oportunitats i dificultats.

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

Potser també t'agradarà...