El  passat 19 de desembre, va tenir lloc la trobada anual de voluntaris de la Fundació. La jornada, organitzada per les coordinadores del voluntariat, va iniciar-se amb un resum de les reunions del grup de treball de Voluntariat, grup que forma part de la línia d’acció inclosa al Pla d’Acció 2015.

A continuació, es van posar en comú les sensacions i inquietuds que han anat sorgint  durant les entrevistes individuals que les coordinadores han estat realitzant els darrers mesos. A trets generals, els voluntaris i les voluntàries van deixar palesa com d’important és  la motivació, tant l’automotivació com tenir la capacitat per motivar els residents.

Grup de treball del Voluntariat

Grup de treball del Voluntariat

La darrera part de la trobada va consistir en una dinàmica de grup propositiva on es van començar a albirar els nous tallers i activitats que forniran l’agenda del 2016.

Per concloure la reunió, es va visualitzar el vídeo del Musical del voluntaris, un acte que va tenir lloc el passat 30 de novembre. El vídeo ha estat realitzat pel voluntari David Sardà i durant els propers dies es projectarà a les pantalles de les diverses plantes de la residència.

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

Adjunts