El passat 22 de juny va tenir lloc la reunió general de famílies durant la qual es va informar els assistents sobre l’estat econòmic de la Residència i el Centre de Dia; el treball d’acompanyament que s’està fent amb els equips de professionals de planta i, molt especialment, la idoneïtat de la implicació de les famílies en aquest procés.

Pel que fa a l’estat econòmic, es va donar informació en detall sobre la situació econòmica a dia d’avui i els canvis que es preveuen. Aquesta informació està disponible per ser consultada aquí.

També es va fer menció a un dels principals aspectes que implica el projecte Com a Casa: la transformació dels equips. Es va explicar en detall com es duu a terme aquest procés a través de les reunions de coordinació, les reunions de l’estat emocional de sistema de treball i l’atenció personalitzada del resident i l’assistent al Centre de Dia. El camí que hem encetat ha de dur-nos a propiciar espais de confiança, diàleg i respecte; a potenciar els sabers de cadascú; a arribar a acords compartits que consensuïn maneres; a detectar l’estat emocional de sistema de treball i, per tant, de les persones; i a fidelitzar i consolidar els equips.

Així mateix, es va tractar com de necessària és la implicació de les famílies en aquest procés. La família és una part molt important de la vida del resident i és per aquest motiu que cal trobar espais on es puguin compartir propostes, preocupacions, iniciatives i millores. En aquest sentit, es va proposar fer unes reunions, de caire trimestral, entre familiars i equips de treball amb l’objectiu de reforçar la mirada compartida. La proposta va tenir una bona rebuda entre els familiars assistents a la trobada i durant les properes setmanes se’n continuaran perfilant els detalls.

Esperem aconseguir una major afluència de públic per la propera reunió.

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

També et pot agradar...