Després de gairebé un any i mig sense que poguessin entrar a casa nostra, divendres passat vam convocar a tots els nostres voluntaris i voluntàries a una trobada al pati de la Fundació.

Tot i que, durant aquest temps, hem estat en contacte amb molts d’ells, amb d’altres ha estat un retrobament molt especial.

La Susanna Fraile, directora de la residència, va fer un petit resum de com ens ha afectat la pandèmia, de com s’han iniciat de nou les visites, de la reobertura del centre de dia, de com han estat les primeres sortides dels residents, dels primers ingressos, de les vacunes, dels canvis fets en la infraestructura de l’edifici, de com ens hem reinventat per continuar fent activitats intergeneracionals…

La trobada també va servir per comunicar als assistents quines són les actuals restriccions pel que fa a les visites als residents -cal estar vacunat i només hi pot entrar una persona alhora-, així com també per fer àpats fora del centre.

Posteriorment, ens vam dividir en petits grups per poder escoltar les seves inquietuds, disponibilitat i ganes de tornar.

La reunió no podia acabar sense la “foto de família” i la promesa de reveure’ns ben aviat!

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

També et pot agradar