Event-detail
  • Hora de l’acte 9:00-18:00
  • Hora d’inici de l’acte 12 de May de 2016
  • Event Location C/Agustí i Milà 72,82 o bé C/ Arquímedes, 60-68
Els 150 anys de la Fundació són una clara mostra de servei, solidaritat i esperança envers els més necessitats, a prop i lluny nostre. És veritat que la implicació més important ha estat amb les persones de l’entorn, la nostra gent de Sant Andreu.

Per això, hem decidit participar activament en el Projecte EL TREN DEL REBOST SOLIDARI. Es tracta d’una gran recollida d’aliments per part de les Formigues de Sant Andreu, que culminarà el dissabte 21 de maig al recinte de la Fabra i Coats.

Així defineix el Projecte l’entitat organitzadora:

“Al recinte de la Fabra i Coats, i dintre de les 9es. Festes de Primavera que organitza l’Harmonia a Sant Andreu, el Grup Formigues de Sant Pacià recolzant al Rebost Solidari d’Aliments de Càritas Arxiprestat de Sant Andreu, realitza una recollida extraordinària d’aliments al comprovar la mancança d’aliments per fer front a les necessitats de l’estiu (la gana no fa vacances).

Amb aquest motiu, crearem l’estació de  FABRA I COATS d’on sortirà El Tren Solidari en direcció a l’estació final: REBOST SOLIDARI D’ALIMENTS.

El tren estarà estacionat a la Fabra i Coats tot el dia 21 de maig i tindrà molts vagons que s’aniran omplint amb els aliments que la gent desitgi aportar per ajudar al seu veí, amic, parent, etc.”

 

A més, podreu trobar a molts alumnes de l’escola en els supermercats del barri el 21 de maig al matí (de 10 a 14 hores): allà rebran els aliments aportats pels nostres veïns i els col·locaran ordenadament. I a la tarda, més alumnes ajudaran a omplir el “tren solidari” que es posarà a Fabra i Coats, omplint i omplint vagons, i “viatjaran” al magatzem del Rebost Solidari d’Aliments de Sant Andreu per depositar tot el que s’hagi recollit.

Si voleu més informació del Projecte, consulteu la pàgina web: rebostsolidari.webnode.es
Comptem amb vosaltres!! Depèn de TOTHOM que el tren sigui ben llarg!!

Constantino J Pérez de Diego