El Col·legi Sagrada Família guanya la III Lliga de Debat Secundària i Batxillerat

per Elisabeth Rosell, coordinadora d’ESO

El Col·legi Sagrada Família ha estat l’equip campió de la fase local de la III Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat celebrada a la Universitat Pompeu Fabra els dies 25 i 26 de febrer. L’equip estava format pels estudiants de 1r de Batxillerat: Víctor Camiños, Helena Chico, David Gómez, Daniel Martorell i Nàdia Valls.

El Col·legi Sagrada Família ha hagut de competir amb aquests 21 centres: 

Aula Escola Europea, Col·legi Pare Manyanet (Les Corts), Daina-Isard SCCL, Ecole Bon Soleil, Escola Betània-Patmos, Escola Pàlcam, Escola Pia Calella, Escola Sant Gregori, Escola Virolai, Fundació Jesuïtes Educació- Sant Ignasi, IES Ramón Turró I Darder, Institut Galileo Galilei, Institut  Ernest Lluch, Institut Castellbisbal, Institut El Cairat, Institut Nicolau Copèrnic, Institut Salvador Espriu, Institut Torre de Malla, Institut Vallès, St. Peter’s School, Taller Ginebró.

 Internet ens fa més lliures? és el tema d’aquesta tercera edició.  El fet d’haver guanyat la Fase Local comporta que la nostra escola serà l’equip que representarà la Universitat Pompeu Fabra a la Fase Final  que tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València els dies 29 i 30 d’abril de 2016.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana. La Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.

 

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes