VALOREM ALLÒ QUE HEM FET A L’ANY PASSAT.

ENS DIEM ALLÒ QUE VOLEM FER AQUEST ANY.

ACORDEM QUE SEGUIREM TREBALLANT PEL PROJECTE

Dissabte al matí, després de Festes. Una data reservada feia temps. Les nou del matí. Trenta vuit persones, totes elles integrants dels grups de treball que, en el transcurs de l’any passat, han fet feina per dur endavant les línies d’Acció del Pla d’Acció del 2015. Gairebé la meitat dels que hi han participat. Dissabte i motius diversos van motivar-ne l’absència d’altres.
Un any, el passat, per estar contents!
Ara, com que no ens conformem amb una impressió general, vam anar valorant línia per línia; cada una de les dotze que plantejava el Pla. I, és clar, si bé hem fet moltes coses i les hem fet bé, n’hi ha d’altres, força, en les que ens vam dir que calia millorar.
I en això va consistir també el treball d’aquell matí. Identificar aquells aspectes en els que, si ens hi esforcem, ho podem fer millor. I, per tant, van sorgir moltes propostes de millora. Tenim feina concreta i extensa pel 2016!
Aquestes foren algunes de les valoracions que s’escoltaven quan ja eren més de les dues del migdia:

M’hagués agradat conèixer a més grups dels que hem tingut oportunitat avui. És clar que la jornada hauria d’haver estat molt més llarga.

Sentir el què deien les persones que no eren del grup, amb una visió més fresca, ha estat interessant.

Si bé se’m feia costa amunt participar en una jornada un dissabte al matí, m’ha agradat la forma de fer els diàlegs i ens hem sentit escoltats.

Ara, abans no s’acabi el mes de gener, incorporarem les propostes i perspectives diferents en el nou Pla d’Acció pel 2016.

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes