Font: BTV.cat

La Fundació Casa Asil de Sant Andreu de Palomar celebra 150 anys i ha organitzat diversos actes. Un és pintar entre tots la paret que hi ha a l’accés de l’Escola Sagrada Família. Dissabte, 22 d’octubre, s’inaugurarà.

El curs passat alumnes de l’Escola Sagrada Família i del Cicle de Grau Superior d’Arts Aplicades al Mur de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja van començar a planificar-lo. Tenien l’encàrrec de la Casa Asil de dissenyar un mural que representés els valors de la fundació. Entre els esbossos, es va triar la il·lustració de l’Alexandre Franquesa, estudiant de la Llotja, que vol transmetre nens i avis passant-ho bé.

 

El 10 d’octubre van començar a plasmar-lo a la paret de 20 metres de llarg per dos d’alt. Està fet amb pintura acrílica i hi ha dedicat més de 70 hores. En el procés han participat una seixantena d’alumnes de l’escola, una desena de residents de la Casa Asil i 25 alumnes de la Llotja. Es tracta d’un programa intergeneracional, tret característic de la Casa Asil. Susana Carrasco, educadora social de l’entitat, diu que aquest projecte beneficia tothom perquè els nens poden aprendre de les vivències dels avis i, a la vegada, els avis es posen contents de veure’ls.

Dissabte, 22 d’octubre, a la tarda s’inaugurarà el mural. A més, hi ha organitzades altres activitats per commemorar els 150 anys de la Fundació Casa Asil.

 

Article complet: http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/10/21/casa-asil-estudiants-llotja-mural-150-anys/

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes