Una molt bona notícia que volem compartir des de la Fundació Casa Asil és que  hem obert de nou el Centre de Dia. Després de quasi un any tancat a conseqüència de la pandèmia, finalment hem pogut acollir novament a les persones que, dia rere dia, havien compartit les seves hores, àpats i activitats, amb els qui eren companys en el servei. Estem contents que ara hagin tornat a dipositar la seva confiança a casa nostra.

L’hem obert amb totes les mesures de seguretat previstes, aconsellades i les que, per sentit comú, ens han portat a donar aquest pas amb garanties. Hem establert circuits separats entre el personal de la Residència i  del Centre de Dia per assegurar que no hi haurà cap bri de risc de contagi.

El nostre compromís és fer un seguiment de qualsevol incidència que es pugui generar amb la finalitat de reforçar-ne la seguretat fins aconseguir la total normalitat del servei amb totes i cadascuna de les persones que hi assisteixen.

Seguim engrescats i compromesos amb el nostre projecte, sense obviar però, les dificultats que la situació actual ens comporta.

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

Potser t'interessa