Ens plau compartir-vos la publicació de la memòria de la Fundació Casa Asil 2020-21, on s’hi recull, d’una manera gràfica, com ha estat la vida a la residència, al centre de dia i a l’escola durant aquests dotze mesos, marcats per  l’evolució de la pandèmia. 

Malgrat les complicacions, canvis de protocols i les quarentenes, amb el treball i il·lusió de l’equip humà de la Fundació, hem aconseguit oferir un espai segur per a tothom, on hem posat especial èmfasi en l’acompanyament emocional de la gent gran i dels alumnes, de les seves famílies, i també dels professionals que hi treballen.

A més, durant aquest període hem reprès i adaptat les activitats del nostre projecte intergeneracional Vull Aprendre de Tu, hem millorat la connectivitat de l’edifici i hem iniciat els processos de qualitat, tant a la residència i centre de dia, com a l’escola.  

A la Fundació Casa Asil seguim treballant per ser un espai familiar, intergeneracional, proper i participatiu, que fomenta les relacions personals,  l’autonomia, el diàleg i la solidaritat de residents, alumnes, professionals, voluntaris i famílies.

Cliqueu per accedir a la Memòria 2020-21

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes