La Fundació Casa Asil i CECAC Formació han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb l’objectiu de formar nous professionals especialitzats en l’atenció a les persones.

A la Fundació ja fa uns quants anys que estem treballant en aconseguir que l’atenció integral centrada en la persona sigui una realitat. Per dur a terme aquest i altres projectes, però, és indispensable tenir un equip format i amb talent. Amb l’objectiu d’aconseguir-ho, hem cregut interessant unir els nostres coneixements en el sector d’atenció a les persones amb els més de 50 anys d’experiència de CECAC  en el camp de la formació professional. 

Per una banda, l’acord permetrà que sis alumnes de CECAC realitzin pràctiques duals a la residència, al centre de dia i a recepció respectivament, durant el proper curs 2023-2024. Per altra banda, el conveni també inclou poder oferir formació especialitzada als nostres professionals i als nostres alumnes a preus competitius. Per últim, s’ha acordat analitzar la implementació d’activitats d’aprenentatge i servei (ApiS) amb la nostra escola, SAFA Sant Andreu.

Conveni CECAC- Fundació Casa Asil SAFA Sant Andreu

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes