Pels que encara no coneixeu la casa, us explicarem com hi vivim la diada de Sant Jordi. Tal com passa als carrers i llars de tot Catalunya, els passadissos, aules i habitacions del recinte s’omplen de roses i color, però també de més aldarull del normal i d’un plegat d’experiències intergeneracionals que ja considerem tradició.

A la capella, voluntaris, familiars i treballadores es preparen els textos pel recital de poesia que fem cada any per Sant Jordi, mentre els joves de l’escola ajuden amb les cadires de rodes perquè tot estigui a punt per la visita extraordinària del patronat i les autoritats de Sant Andreu.

El pati que uneix l’escola Sagrada Família i la llar d’avis és testimoni de l’increment d’anades i vingudes dels seus habitants i visitants: àvies que van a fer tallers de roses als infants del col·legi, vailets que van a trobar les àvies i avis per regalar-los una abraçada i una floreta que llur mares els han elaborat especialment per a l’ocasió, i famílies que aprofiten la visita diària per comprar un detallet de ganxet a la paradeta de recepció… 

Tot plegat fa aflorar somriures per tot i ens indica que, efectivament, ha arribat la primavera.

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

Potser també t'agradarà...