Font: pontalimentari.org

Reduïm els envasos emprant carmanyoles reutilitzables en la donació d’excedents alimentaris

El Pont Alimentari compta amb una experiència innovadora molt especial al barri barceloní de Sant Andreu del Palomar. Els protagonistes són Casa Asil, una institució educativa i assistencial de 150 anys d’història, i El Rebost Solidari de Sant Andreu, una entitat social referent entre el veïnat. A través del projecte del Pont Alimentari el menjador de Casa Asil dóna els seus excedents cuinats a El Rebost Solidari de Sant Andreu, que al seu torn els distribueix entre els seus beneficiaris. D’aquesta manera no es malbaraten aliments que estan en perfecte estat i alhora es contribueix a paliar una necessitat bàsica d’una part de la població que, malauradament, no té un plat a taula a dia d’avui.

L’element innovador d’aquest gest solidari és el valor afegit que aporta vers el medi ambient. I és que les racions de menjar cuinat sobrant de Casa Asil s’envasen en carmanyoles reutilitzables, una pràctica única a Catalunya en l’àmbit del malbaratament alimentari. Aquesta bona pràctica és sens dubte possible gràcies a l’entusiasme, disposició i al treball en equip de totes les persones implicades. (…)

Article sencer: http://www.pontalimentari.org/carmanyoles-reutilitzables-al-pont-alimentari-de-sant-andreu/

Si t'ha agradat, comparteix-lo a les teves xarxes

També et pot interessar