Programa intergeneracional

Compartir no té edat

En l’actualitat, hi ha una comissió de treball formada per professionals, familiars de l’escola, residència i centre de dia, que treballa per fomentar la relació entre diverses generacions. Aquesta interacció ens permet viure i conèixer de primera mà les diferents etapes de la vida, trencant així els prejudicis i estereotips relacionats amb la vellesa.

Actualment, aquesta comissió promou i impulsa activitats compartides entre les persones grans i els alumnes de totes les edats (des de P3, fins a 2n Batxillerat).

La convivència diària ens permet compartir i aconseguir un aprenentatge mutu i un major benestar de totes les generacions.

Objectius

  • Aconseguir un major benestar de les persones grans, infants i joves de la Fundació a través de la interrelació i coneixement mutu.
  • Promoure la creació d’activitats i espais de relació entre persones d’edats diferents. Afavorir l’adquisició de coneixements, valors socials i vivències emocionals. Transmetre els bagatges i els sabers adquirits al llarg de la vida per mantenir la cultura i tradicions populars.

Què fem?

1

2

blog-grid

  Des de la Fundació Casa Asil us desitgem un Bon Nadal i Feliç Any Nou 2023. I ho volem fer amb allò que ens fa especials: amb els somriures que es produeixen al llarg de l’any a casa nostra, a l’escola, a la residència i al centre de di...

Continua llegint

Què opinen els protagonistes?

M’aporten grans dosis d’alegria, il·lusió i satisfacció
Vaig anar a conèixer gent gran i gràcies a ells, em vaig conèixer a mi mateix
Passo moltes estones mirant com juguen al pati…recordo els meus jocs d’infància
He après els valors de saber escoltar, valorar i ajudar a les persones grans
Em demanen dibuixos que faig i em poso molt content perquè demostra que pinto bé