Adequació d’espais

Ens hem proposat “adequar aquells espais que tenen incidència diària en la vida dels residents, en la dels assistents al centre de dia i en la del treballadors”.

La creació d’Unitats de Convivència pretenen aconseguir un entorn més familiar en els espais comuns, on les relacions entre els residents sigui més pròxima i directa. A més, també facilita la tasca dels professionals, i paral·lelament el servei rebut en la persona, ja que l’atenció que es proporciona és menys dispersa i més focalitzada dins la unitat de convivència.

Es tracta, doncs, de realitzar una remodelació arquitectònica i d’adequació de les instal·lacions per tal d’aconseguir un ambient més íntim i de confiança per a les persones grans.

 

 

Adjunts
  • adecuacio_1200

Línies d’acció

CONSENTIMENT COOKIES

Utilitzem cookies pròpies per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot consultar la nostra Política de Cookies punxant aquí. ACEPTAR
Aviso de cookies