Núm. 7 | JUNY 2024

Més de 400 persones participen a la Festa Anual

Dissabte, 4 de maig vam celebrar la Festa Anual 2024 amb les famílies, persones de centre de dia, residents, professionals i persones voluntàries… gairebé 400 persones!  

Vam gaudir d’una tarda fantàstica, amb el pica-pica, el joc de “Qui és qui?” per conèixer-nos una mica més, un fotomaton on fer-nos fotos divertides i evidentment, la música que ens va fer ballar i cantar a tothom.

Ens ho vam passar d’allò més bé! Ho podreu veure en aquest enllaç, on trobareu fotos i un vídeo que resumeix el que vam viure plegats. Si aquest cop us ho vau perdre, esperem veure-us-hi l’any que ve!

Gràcies per participar a l’enquesta de satisfacció

Fa uns dies us vam demanar contestar una enquesta d’opinió. Us volem donar les gràcies per les vostres respostes i l’alta participació, de gairebé un 90%, de les famílies del centre de dia.

Aquesta eina és essencial per saber quins aspectes estem fent bé i quins aspectes tenen marge de millora. Moltes gràcies!

Aquí teniu l’enllaç on poder accedir al buidatge dels resultats de l’enquesta, tant a centre de dia com a la residència. Us n’avancem les dades de participació i valoració global.

La sala d’actes de la Fundació rep el nom d’Auditori Xavier Bota

Jordi Benacolocha, presentant l’acte a Xavier Bota Ill

El passat dissabte 1 de juny va tenir lloc un petit acte de reconeixement a Xavier Bota Ill, patró de la Fundació durant 27 anys i que ens deixà el passat octubre.  L’homenatge es va celebrar a la nostra sala d’actes, espai que durà, a partir d’ara, el nom d’Auditori Xavier Bota.  

Llegiu la notícia sencera a la web casaasil.cat

ESPAIS DE PARTICIPACIÓ

14 de juny: Preparats per l’excursió?

Ja s’apropa el dia! El 14 de juny marxem a la natura. Mil gràcies als que ja heu confirmat la vostra assistència, de ben segur que passem un dia fantàstic! 

És molt possible que faci calor, recordeu portar complements per protegir-nos del sol (barrets, gorres…), roba lleugera i protector solar. 

19 de juny: Digues la teva a l’espai de trobada 

Com ja sabeu l’Espai de trobada és un lloc on poder parlar de diferents temes relacionats amb el dia a dia del centre i escoltar els vostres suggeriments i opinions per poder millorar en la nostra atenció.  

Aquesta reunió està adreçada als familiars i també als assistents a centre de dia.  

Hora: 16h

Lloc: Sala gran

25 de juny: Vine a la Revetlla de Sant Joan!

Aquest any celebrarem la revetlla de Sant Joan el dia 25 de juny al pati de l’escola. Us convidem a menjar coca i, sobretot, a ballar i passar una bona estona. I si veniu a donar un cop de mà per acompanyar les persones de centre de dia al pati, us ho agraïrem molt!

Hora: a partir de les 15h començarem a baixar,

Com sabem que una activitat requereix acompanyament familiar?

Al programa d’activitats del mes, al costat d’algunes activitats hi trobareu aquest símbol.

L’utilitzem per indicar que són activitats on cal que acompanyeu als vostres familiars, ja que es fan fora del centre i finalitzen quan ja no és obert.

Què vols dir?

Recordeu que podeu fer-nos arribar les vostres preguntes o propostes de millora al correu centrededia@casaasil.cat i us anirem donant resposta en propers butlletins.

Som tot orelles!

ACTIVITATS REALITZADES

Fem un pastís!

Mireu quina pinta té aquest pastís de formatge! No en va quedar ni una engruna!  

Accedeix a l’àlbum per veure més fotos de l’elaboració del pastís

Sortim al pati

Els dimarts a la tarda sortim una estoneta al pati amb els alumnes d’I3 i la veritat és que es creen moments molt emotius! 

Accedeix a l’àlbum de fotos de l’activitat

AQUEST MES…

Programa d’activitats

Il·lustració: Jordi Castany, resident de la Casa Asil.

 Descarrega’t la programació del mes!

Dilluns 24 de juny el centre romandrà tancat (Sant Joan)

CONEIXEM-NOS

L’àrea d’educació social

Aquest parell de noies no tenen aturador! Són les responsables i referents de les múltiples propostes d’activitats que s’organitzen a casa nostra: tallers de memòria, activitats musicals, de cinema (a la fresca si fa bon temps), bingos, activitats compartides amb l’escola, amb altres entitats, sortidetes en rickshaw… I sempre estan atentes a les preferències de les persones que viuen a la casa, mirant de mantenir en forma aquesta part social que tothom tenim.

La Susana va néixer a Sant Andreu i és educadora social des de fa més de 23 anys. La trobareu fent exercitar les neurones dels vostres familiars tots els dimecres. Li agrada que li expliquin coses, assegura que n’aprèn molt de la gent gran, i que és molt gratificant veure’ls gaudir i que li donin les gràcies. Es defineix com una persona molt alegre. Gaudeix estant amb la seva família i especialment amb els seus fills, l’Aina i l’Héctor. 

L’Esther és monitora sociocultural. Va arribar a la Casa fa nou anys. Des de en fa més de cinc que forma part de l’equip de comunicació. El seu objectiu a la feina és posar en valor tot el que té per oferir la gent gran, les relacions que s’estableixen… Gaudeix amb el que fa i l’omple molt veure’ls gaudir. És alegre i dormilega. Té cura de les persones que estima i li agrada passar-hi el temps. I sempre que pot, fa una escapada a la platja, a la muntanya o a sopar amb bona companyia.

RECORDA…

…cal portar roba d’estiu

Arriba la calor i comencem a fer el canvi d’armari a casa i també al centre de dia. Per aquest motiu, us demanem que porteu roba d’estiu marcada amb el nom del vostre familiar per tenir-la a mà en cas de necessitat.  

Sabies que…?

…tenim un document de benvinguda al centre de dia?

Des de fa un temps, a les persones que comencen a assistir al centre de dia, els hi lliurem un document amb informació amb els aspectes que cal tenir en compte en el dia a dia al centre.  

Val la pena que li doneu una ullada, especialment els que porteu més temps al centre de dia, que segur que no el teniu!