Núm. 3 | FEBRER 2024

Benvingut Carnestoltes!

Al darrer butlletí ja us vam informar de que el dia 5 de febrer els treballadors de la Casa fem un Festival de Carnestoltes a partir de les 16.30h a l’auditori.

Veniu a gaudir d’una estona de disbauxa en família!

Recordeu que aquesta activitat es fa fora de l’espai del centre de dia, per tant, heu d’acompanyar el vostre familiar perquè tothom pugui gaudir d’aquesta activitat.

No us ho podeu perdre!

En el vídeo hi teniu un tastet de com va ser l’any passat!

ESPAIS DE PARTICIPACIÓ

Aporta el teu punt de vista a l’espai de trobada

L’espai de trobada és l’oportunitat d’intercanviar impressions del dia a dia al centre. Hi parlem sobre aspectes a millorar, valorem les activitats realitzades i en pensem de noves, expliquem temes relacionats amb la vida al centre de dia i a la Fundació en general.

Trobem que és important comptar amb la mirada de tothom (assistents + famílies+ professionals), per créixer i sumar entre tots.

Us convidem a participar-hi i dir la vostra. Agrairem que confirmeu la vostra assistència.

Data : Dimecres, 21 de febrer

Hora: 16h.

Lloc:  Espai del centre de dia. 

FORMACIÓ

Vols fer un curs per aprendre com aplicar l’atenció centrada en la persona (ACP)?

El passat novembre vam engegar un curs pel qual ja han passat una quarentena dels nostres professionals i que té com a objectiu transmetre les bases del model d’atenció a la persona, a partir de sessions vivencials i participatives.
Obrirem noves convocatòries per als propers mesos en
horari intensiu (torn de matí o tarda). És un curs obert a professionals i persones cuidadores, tant en actiu com a l’atur. El curs està totalment subvencionat i ofereix una beca en concepte de desplaçament de 350€ . Aquí teniu tota la informació, que us animem a compartir. Si us interessa participar-hi, podeu escriure a suportdireccio@casaasil.cat.

ACLARIM DUBTES

“Passar el temps com a mi m’agrada”

Sovint ens pregunteu si el vostre familiar pot portar al centre de dia un llibre, un diari per llegir, llana per fer punt, passatemps…

I és clar que sí! És important que, mentre siguin aquí, tothom pugui fer el que li agrada per tal de sentir-se com a casa.

Què vols dir?

Recordeu que podeu fer-nos arribar les vostres preguntes o propostes de millora al correu centrededia@casaasil.cat i us anirem donant resposta en propers butlletins.

Som tot orelles!

Activitats realitzades

Treballem la memòria

 Accedeix a l’àlbum de fotos

Us atreviu a trobar les 7 diferències? Aquest i altres exercicis que inclouen l’observació i l’escriptura produeixen una estimulació cognitiva que ajuda a millorar la memòria. Ah! I ja veieu que no tenim problema de canviar el guix pel dit a l’hora d’escriure a la pissarra.

Preparant Carnestoltes!

 Accedeix a l’àlbum de fotos

Tarda de massatges i relaxació

 Accedeix a l’àlbum de fotos

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Il·lustració: Jordi Castany, resident de la Casa Asil.

 Descarrega’t la programació del mes!

RECORDA…

…que ens cal recepta electrònica

És obligatori, per normativa, que quan porteu una medicació adjunteu la pauta de medicació o recepta electrónica.

I si hi ha canvis en la medicació, ens heu d’avisar i portar-nos la nova recepta.  Recordeu que sense recepta no podem administrar cap medicament. 

Sabies que…?

Les il·lustracions que veieu al programa d’activitats les ha fet en Jordi Castany resident a la Casa Asil?

En Jordi va fer una llarga trajectòria en el món de la publicitat com a dibuixant, retolador i fotògraf i, des que es va jubilar, va desenvolupar la seva gran passió, la pintura. Ara col·labora amb nosaltres i fa unes il·lustracions magnífiques!

Per si en voleu saber més, en aquest article del De Cap a Peus hi teniu una mica més de la seva història.