Núm. 2 | GENER 2024

Adéu 2023, hola 2024!

Caga Tió!

Un any més, fer cagar el Tió transforma el centre de dia en una gran festa. Estem molt contents per la participació de tantes famílies, dels assistents al CD i les professionals! Vam passar un tarda molt entretinguda. El proper any… repetim!  

Gràcies a les nostres reporteres “dicharacheres” hem pogut saber com es viu el Nadal a casa nostra.   

ESPAIS DE PARTICIPACIÓ

Què vols dir?

Sovint ens consulteu aspectes que acostumen a ser comuns entre les famílies o teniu bones idees per millorar el dia a dia al centre. Per això, hem creat aquesta nova secció.

Podeu fer-nos arribar les vostres preguntes o propostes de millora al correu centrededia@casaasil.cat i us anirem donant resposta en propers butlletins.

Estem convençuts que, entre tots i totes, podem créixer i sumar.

Som tot orelles!ALTRES NOTÍCIES

Ja tenim nom pel nostre butlletí

Aquest és tot just el segon mes que elaborem aquest resum mensual que té la intenció de fer-vos partícips de tot el que passa al centre.

En el primer número vam demanar ajuda per trobar-li un títol. Amb el Nadal pel mig i que entenem que encara és una eina de comunicació que acaba de néixer, finalment només hem rebut propostes de diferents professionals de la casa.

Com ja haureu percebut, hem votat anomenar-lo Connecta’t al centre de dia, que s’adiu perfectament amb la voluntat d’establir una connexió encara més forta amb tothom: amb els assistents al centre, les famílies i les professionals.

Activitats realitzades

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Il·lustració "Gener" feta per Jordi Castany, resident de la Casa Asil.
Il·lustració: Jordi Castany, resident de la Casa Asil.

 Descarrega’t la programació del mes!

PARTICIPA

Vine al Festival Carnestoltes dels treballadors!

El dia 5 de febrer els treballadors de la Casa fem un Festival de Carnestoltes a partir de les 16.30h a l’auditori.

És un acte que agrada molt a les persones que assisteixen al centre de dia, que intenten esbrinar qui hi ha darrere de les disfresses.

Recordeu que aquesta activitat es fa fora de l’espai del centre de dia, per tant, heu d’acompanyar el vostre familiar perquè tothom pugui gaudir d’aquesta activitat.

No us ho podeu perdre, segur que fruïm tots i totes d’aquest espectacle!

En el vídeo hi teniu un tastet de com va ser l’any passat!

RECORDA…

que ens hem de cuidar

El gener és un mes complicat a nivell de salut i encara més després de les festes nadalenques, on ens ajuntem amb la família i els amics i el fred fa la seva aparició. Amb l’experiència de la pandèmia del COVID hem après que cal tenir cura de nosaltres mateixos i de les persones més vulnerables.

Recomanem que si veniu al centre i teniu símptomes de refredat, ens ho comuniqueu,  feu la consulta amb el metge si és necessari i si porteu mascareta,  millor.

Sabies que…?

Sabies que al centre de dia som més de 20 professionals implicats en el seu funcionament? Ens anirem presentant en propers butlletins.