DESEMBRE 2023

Núm 1

Participa

Busquem un nom pel butlletí

Ens agradaria posar un nom al butlletí i volem comptar amb la vostra creativitat i idees. Quin nom li posaríeu?

Envieu les vostres propostes a centrededia@casaasil.cat o bé per Whatsapp al 682030886.

Inaugurem el Butlletí del Centre de Dia

Benvingudes famílies! Esteu davant el primer butlletí del Centre de dia.

Hi hem dedicat temps i esforç però finalment aquí el tenim!!

Esperem que estigueu tan contentes com nosaltres de tenir aquest nou mitjà pel qual ens podrem conèixer millor i on esperem que us sentiu part, encara més, de casa nostra. Trobareu diverses seccions on podreu veure el dia a dia: des de les activitats que ja hem fet com les que tenim programades, el menú mensual, etc.

Tenir cura d’una persona és cosa de tothom i cal que famílies i professionals fem equip. A la secció “Recorda”, hi trobareu algunes recomanacions i informacions per fomentar la convivència al centre.

Ens agradaria que aquest butlletí sigui una eina viva i de participació. Us convidarem a activitats o us farem alguna consulta… com la que us proposem avui. Quin nom li posem al butlletí?

FESTA MAJOR

“Fes salut” en família per Festa Major

La Festa Major gairebé és aquí i enguany participarem en aquesta iniciativa de la Taula de Salut Comunitària de Sant Andreu. S’han preparat activitats intergeneracionals, música, xocolatada i una mostra d’entitats. Quin dia? El 2 de desembre, de 10 a 14h. L’activitat és gratuïta.

A les 11:30h, les professionals del centre de dia i de la residència realitzaran un taller de gimnàstica intergeneracional, així que ens farà molta il·lusió si veniu en família a fer una mica d’exercici junts i després... a menjar xocolata! Us hi esperem!

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Preparant-nos per Nadal

 Descarrega’t la programació del mes!

NADAL

Veniu a fer cagar el tió al Centre de Dia

Segurament ja ho sabeu! S’apropa el Nadal i al centre de dia ho volem celebrar amb una festa on les famílies, els més petits inclosos, esteu convidades a venir. Ballarem i cantarem nadales, farem cagar el tió i acabarem amb un berenar compartit!

I quan serà? Us esperem divendres 22 de desembre a les 15.45h.

Per poder preparar-ho tot necessitem saber quantes persones vindreu, especialment els nens petits. Per això us demanem que ens ho confirmeu abans del 10 desembre, via  whatsapp 682 03 08 86 o quan vingueu a portar o a buscar al vostre familiar. Animeu-vos!!! 

Aquí teniu una mostra del com va ser l’any passat! Enguany més coses i sense mascaretes!

ESPAIS DE PARTICIPACIÓ

L’espai de trobada, ara obert a les famílies

Hem posat en marxa, de nou, l’espai de trobada. Durant anys, hem fet aquestes reunions amb les persones que venen al centre de dia, però a partir d’enguany, us convidem a participar-hi també, a les famílies.  Creiem que entre tothom podem millorar i créixer.

Pretén ser un espai enriquidor per assistents, famílies i professionals. Vol ser un lloc on poder informar, proposar i construir.

Podeu consultar l’acta de la primera reunió, que va tenir lloc el passat dia 15 de novembre. (Per protecció de dades no posem els assistents.)

La propera serà al febrer. Us avisarem amb temps per animar-vos a participar, necessitem de la vostra mirada.

Activitats realitzades

NOVA ACTIVITAT

Relaxació amb massatge de mans

A través del massatge de mans estimulem la percepció pel tacte, ajudem a reconèixer la imatge corporal de la persona que el rep, i atenuem la rigidesa de les articulacions, facilitant la relaxació. Aquesta activitat afavoreix també el vincle entre la persona i el seu cuidador. Especialment indicada per a persones amb dificultats per realitzar altres activitats, amb problemes de percepció del propi cos o dificultat per comprendre i executar indicacions verbals.

 Accedeix a l’àlbum de fotos

La Castanyada

Com cada tardor, vam passar un parell de dies molt divertits preparant panellets. Van quedar boníssims. Els vau tastar?

Ah! I per celebrar-ho  van fer una festa amb ball amb las castanyeres!!!

 Accedeix a l’àlbum de fotos

Feliç  Festa Major a tothom!!

Nosaltres ja hem començat a  gaudir de les festes amb un gran ball, ple de color i banderoles!!

 Accedeix a l’àlbum de fotos

RECORDA…

… marcar la roba amb nom i cognoms

 Cal marcar les jaquetes, mocadors i altres objectes personals. És important per evitar confusions i pèrdues.

Necessitem la vostra col·laboració per evitar incidències i evitar el malestar de tothom.

Marqueu també amb retolador la medicació, els bolquers o fins i tot les bosses amb roba.

Comptem amb vosaltres per ajudar-nos a millorar l’atenció i el benestar de tothom.

Sabies que…?

Cada any participem al concurs de postals de nadal d’ACRA? Enguany dos residents artistes, l’Adela Pascual i en Jordi Castany, hi han presentat les seves propostes. Si us agraden, podeu donar-los el vostre vot!