blog-grid

Un plat a taula per a tothom

En aquestes dates, on sovint ens trobem al voltant d’una taula compartint converses i grans àpats, sabíeu que acabem llençant una quarta part dels aliments que tant hem trigat a cuinar? Conscienciada de les implicacions ambientals i socials vinculades al malbaratament alimentari, la Fundació es va adherir aquest estiu al projecte Pont Alimentari. Aquesta iniciativa es basa en la creació d...

blog-grid

Trobada d’entitats de Sant Andreu per a reduir el malbaratament d’aliments

L’any passat vam iniciar la nostra participació en el projecte Pont Alimentari, que té com a finalitat reduir el malbaratament alimentari, a partir d’una gestió solidaria dels excedents i sobrants que produïm en el nostre dia a dia. Aquest projecte gestionat per la Fundació Banc de Recursos i la Fundació Prevenció de Residus i Consum, amb el suport de La Caixa, es desplega a par...

CONSENTIMENT COOKIES

Utilitzem cookies pròpies per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot consultar la nostra Política de Cookies punxant aquí. ACEPTAR
Aviso de cookies